KATEHETSKI URED
VARAŽDINSKE BISKUPIJE


Zagrebačka 3
42000 Varaždin
Tel: 042/314-150
Tel: 042/314-151
Tel: 042/314-155
Fax: 042/314-169
Mob: 099/490-7554
E-mail: katehetski@biskupija-varazdinska.hr

Radno vrijeme:
Pon - pet: 7 – 15 sati
(pauza - 10:30 - 11:00)

Održano je Međužupanijsko natjecanje VO-2015 SŠ

Održano je Međužupanijsko natjecanje VO-2015 SŠMeđužupanijsko/biskupijsko natjecanje Vjeronaučna olimpijada s temom „Drugi vatikanski sabor", održano je za učenike srednjih škola s područja Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 19. veljače 2015. godine.

Natjecanje je održano u prostorijama Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole u Varaždinu.  Okupilo se 10 srednjoškolskih ekipa iz Međimurske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije. To su ove ekipe: Gospodarska škola Varaždin, Srednja škola Čakovec, Srednja škola Prelog, Graditeljska škola Čakovec, Prva gimnazija Varaždin, Gimnazija „Frana Galović“ Koprivnica, Srednja škola Koprivnica, Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec i Srednja škola Stjepana Sulimanca, Pitomača.

Pozdravne riječi sudionicima su uputili vlč. Damjan Koren, predstojnik Katehetskog ureda i g. Zoran Hajek, ravnatelj škole domaćina. Upute i cijelo natjecanje koordinirao je g. Zvonimir Lončar, vjeroučitelj-član Državnog povjerenstva.

Natjecanje se sastojalo od tri dijela, a nakon provedenog kviza „Milijunak“ na kojem je znanje odmjerilo pet najboljih ekipa nakon pismenog i tombole (Prva gimnazija Varaždin, Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica, Srednja škola Koprivnica, Srednja škola Prelog i Srednja škola Čakovec), najboljima su se pokazali učenici Srednje škole Koprivnica (Karlo Bubnjar 4.j raz., Petra Kukec 4.j raz., Petra Posavec 4.j raz. i Ines Pintarić 4.j raz.) s osvojenih 81,75 bodova, predvođeni mentorom Dejanom Dodlekom te su se tako plasirali na državnu razinu natjecanja, koja će se održati u Krku od 8. do 10. travnja 2015. godine.

Svim članovima ekipa uručena su priznanja za sudjelovanje na natjecanju, a deset najboljih ekipa (5 OŠ i 5 SŠ) bit će nagrađeno već tradicionalnim zajedničkim izletom.

Svim natjecateljima, a posebno pobjednicima, članovima ekipe Srednje škole Koprivnica, koji će našu biskupiju predstavljati na državnoj razini natjecanja, čestitamo na postignutim rezultatima!

 

Tekst: V. Cesar
Foto: G. Premuš

 

Ljestvicu konačnog poretka možete preuzeti niže.Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika