KATEHETSKI URED
VARAŽDINSKE BISKUPIJE


Zagrebačka 3
42000 Varaždin
Tel: 042/314-150
Mob: 099/490-7554
E-mail: katehetski@biskupija-varazdinska.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljkom: 7 - 14 sati
Utorkom: 7 - 14 sati
Četvrtkom: 7 - 13 sati
(pauza: 10:30 - 11:00)

Vjera bez djela je kao zdjela bez jela

Vjera bez djela je kao zdjela bez jela

Biti drugima osmjeh na licu.

Odgovor na našu plemenitu Uskršnju radost drugima:
„Predragi naši VRAPČIĆI,

Imati nekog poput Vas pravo je bogatstvo, kada bi svijet bio tako dobar i topao kao što su vaša srca svima bi nam bilo lijepo.

Veliku ste radost priuštili svojim predivnim čestitkama mnogim ljudima koji su ih dobili, bilo je lijepih osmjeha i komentara, suza radosnica, mnogima jedina čestitka. HVALA VAM SVIMA!

Posebni pozdravi i zahvale svim tetama koje su uložile veliki trud i ovaj projekt.“

SRETAN VAM USKRS
Vaša Biserka Golubić
Stručna suradnica za zapošljavanje
Voditeljica Ispostave Koprivnica
HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Ispostava Koprivnica
Ivana Meštrovića bb, 48000 Koprivnica

Nadajući se da će barem jedan dan svaka nezaposlena osoba na Zavodu za zapošljavanje u Koprivnici zatvarajući vrata za sobom, staviti bar mali osmjeh na lice, vrićanci "Vrapčića" Drnja i svih njegovih podružnica ( Ždale, Gole, Drnja, Sigeca, Peteranca, K. Ivanca, Đelekovca) oslikali su sedamstotinjak pisanica-čestitiki za naše nezaposlene kako bi im barem na ovaj način dječja iskrena srca čestitala blagdan Uskrsa .
" Itekako je važno razvijati u djeci empatičnost spram potrebnih. U ova teška vremena ni najmanji nisu mimoiđeni teških vijesti jer su na žalost i sami svjedoci nezaposlenih roditelja, tako da je u ovoj našoj drugoj akciji ponovno utkana naša briga za druge. Suradnja Zavoda za zapošljavanje i našeg vrtića veoma je dobra tako da su i oni u niz prilika bili od velike pomoći nama. Na svemu im hvala. Ako smo svojim malim pisanicama nekome bar na tren bili svjetlost Uskrsa, i naš Uskrs ima još veći smisao! "- rekla su odgojiteljice vrtića "Vrapčić" Drnje.


Slika